Nyckelbeställning

Om du behöver fler nycklar till port/entré/lägenhet , fler hushållsnycklar eller nyckel till biltvätten kan du beställa det med hjälp av formuläret nedan. Ange i meddelandefältet vilka nycklar det gäller samt hur många du vill ha av varje. För port/entré/lägenhetsnyckel behöver du ange nyckelns unika ID som står på nyckeln enligt formatet xxLyy, där xx är ditt portnummer, och yy ditt unika nyckel-ID.  För hushållsnycklar står det HLzz, där zz är ditt portnummer. För biltvätt skriver du bara att du vill ha en biltvättsnyckel. Kostnaden är c:a 280 kr/nyckel.

VIKTIGT! När du skickat in din beställning och den blivit godkänd av styrelsen, kommer du att få en bekräftelse per mail där du ombeds att att kontakta Järfälla Låsservice (tfn 08-36 77 95) för att bekräfta din beställning. Sedan kommer Järfälla Låsservice att kontakta dig på angivet telefonnummer när nycklarna är färdiga. Om du inte bekräftar din beställning kommer dina nycklar inte att bli tillverkade.


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.