VARNING FÖR BEDRÄGERIER ⚠️

Det har under senare tid skett en del bedrägerier i området där personer utger sig arbeta för välgörenhetsorganisationer och uppmanar boenden att exempelvis skänka pengar till välgörenhet, dock har det i efterhand visat sig att skänkta pengar inte går till ändamålet. Styrelsen vill uppmana boende att vara extra vaksamma och inte släppa in någon okänd i portarna.


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.