E-malj #16

Mera elstolpar…

Vill Du vill ändra funktionen på din elstolpe så, att du kan ställa in både start- och stopptid? Ring då du till WEB-EL på telefon 0920-256500, tala om att Du är medlem i BRF Emaljeraren samt stolpnummer + lösenord,  och att Du vill ha denna ändring gjord. Du kommer då att få ett nytt utseende på den sida Du öppnar på internet för att göra Dina bokningar. Du kommer att upptäcka att det hela är mycket enkelt! Men – tänk på att Du delar elstolpe med en granne, så tala med honom/henne först.

Dessutom…
… kommer vi att låsa de elstolpar, vars hyresgäster inte hämtat ut sina nycklar!

Styrelsen


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.