E-malj #1 (2015)

Kära grannar!
Med tillförsikt tar vi oss an det nya året. Som någon kanske redan uppmärksammat, kontaktar man nu styrelsen via mejl närsomhelst – eller telefon, må-fr kl 18 – 20.
Tel nr till styrelsen: 070-20 33 249

Julgranar
Julgranen slänger du ut vid vändplanen utanför port 2 under vecka 3 (12 – 18 januari) utan allt pynt.

Motioner
Emaljerarens årsstämma är i maj. Senast den 28 februari skall samtliga motioner vara inlämnade till styrelserummet, port 4. [ En motion är ett förslag till ett beslut en enskild boende önskar av stämman ].

Kanske har du en idé om åtgärder eller förbättringar du vill att styrelsen ska arbeta med under året. Uttryck då detta i ett meddelande till styrelsen, med rubriken ”Motion” samt underteckna med ditt namn och telefonnummer.

Styrelsen


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.