E-malj #3 (2015)

Till dem som undrar…
…över staketet runt Lilla Parkeringen: detta är till för att, i möjligaste mån, förhindra skadegörelse. Ett flertal boende har länge klagat på brottslig verksamhet bland bilarna där. Styrelsen kommer även att låta sätta upp strålkastare, i avsikt att göra det mindre bekvämt för eventuella vandaler.

Trädfällning
Som flera har uppmärksammat, har styrelsen låtit märka upp ett antal träd, som sedan ska fällas. Vi har valt ut 15 – 20 st tallar, som samtliga är i dåligt skick och hotar att ramla. Det kommer också att bidra till en öppnare terräng i skogspartiet närmast huset.

Styrelsen


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.