E-malj #5 (2016)

OBS! OBS! OBS!

En 11-årig flicka, boende på Emaljvägen, blev igår eftermiddag (13 april) antastad av en man som frågade om hon var ensam hemma. Flickan sa att mamma var hemma, och rusade snabbt hemåt. När mamman fått reda på vad som hänt, sprang hon genast ut – men mannen hade försvunnit. Händelsen är polisanmäld.

Detta är en mycket allvarlig händelse. Vi vill uppmana samtliga boende att vara extra vaksamma, både när det gäller egna och andras barn. Den här typen av incidenter ska alltid polisanmälas!

Styrelsen


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.