E-malj #10 (2016)

OBS! OBS! OBS!
En uppmaning till samtliga boende: Släpp aldrig in en främmande person i din lägenhet,
om denna inte kan visa upp en ID-bricka i färg med ett företagsnamn, samt en nyckel till lägenheten. För några dagar sedan öppnade en av våra äldre boende sin dörr för en man, som påstod att han skulle titta till hennes fönster. Med mannen försvann en plånbok och smycken från lägenheten.
Händelsen är polisanmäld.
Styrelsen


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.