E-malj #8 (2016)

Cykelrensning
planeras äga rum under hösten. Du kan redan nu se över om du har en cykel som inte används i cykelförrådet. Om du ändå inte vill göra dig av med den, placera den då i lägenhetsförrådet eller i hyrd cykelbur.
Vuxenplatsen
på baksidan av huset, snett ovanför bouleplanen, blev klar redan i
juni månad, då vi dessvärre inte gav den tillräcklig uppmärksamhet.
Nu hoppas vi på en underbar brittsommar så småningom, så att många får tillfälle att njuta av den fina paviljongen.
Fritidslokalen, hobbylokalen samt pingisrummet bokas numera på styrelsetelefonen (070-20 33 249, må–to kl 18–20) eller på styrelsens mejladress (brf.emaljeraren@bredband.net).
Om möjlighet finns att låna lokalen på angivet datum, kommer någon i styrelsen att ta kontakt med boende, för nyckelutlämning och information. För lån av fritidslokalen krävs en depositionsavgift, som kan betalas kontant eller via Swish. Om lokalen är städad och återställd i det skick den var då den lånades ut, återbetalas depositionen.
Styrelsen


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.