Information från HSB Norra Stor-Stockholm – Covid-19

VIKTIG INFORMATION FRÅN HSB NORRA STOR-STOCKHOLM
Coronaviruset sprids nu i Sverige. Alla påverkas. Situationen förändras hela tiden. På HSB Norra Stor-Stockholm bevakar vi utvecklingen dagligen. Vi följer myndigheternas rekommendationer och gör vårt bästa för att upprätthålla god service till våra medlemmar och kunder.
Att begränsa sociala kontakter med människor som är sjuka eller har sjukdomssymptom hindrar smittspridning.

HSBs personal får inte arbeta om de är sjuka. Vi vill även uppmana dig som medlem eller kund att inte träffa vår personal om du är sjuk. Om du har ett fel i lägenheten av akut karaktär, ber vi dig informera om dina eventuella sjukdomssymptom i samband med din felanmälan så vi kan beakta det inför åtgärd av felet.

Stämmor och möten i bostadsrättsföreningen
Flera undrar vad som rekommenderas för bostadsrättsföreningarnas kommande stämmor. Vi ser för närvarande ingen anledning för er att skjuta upp stämmorna. Om situationen förändras återkommer vi med information om detta. Följ även myndigheternas allmänna rekommendationer, de kan förändras.

Rent allmänt gäller, där det är möjligt, att försöka hitta alternativ till fysiska möten. Det gäller inom er bostadsrättsförening, och även i kontakter med oss på HSB Norra Stor-Stockholm.

Uppmana de medlemmar som är sjuka eller känner sjukdomssymptom att inte delta på stämman eller andra fysiska möten.

Nu är grannar särskilt viktiga – omtanke behövs!
I denna situation kan grannars omtanke göra stor skillnad. I varje bostadsrättsförening bor ensamstående och äldre personer. Kanske finns även grannar som har insjuknat eller befinner sig i karantän. Att ringa eller på annat sätt höra av sig kan betyda mycket för den som är orolig eller sjuk. Ni ska självklart förhindra spridning av viruset, men att ringa och kolla läget, eller höra om ni kan hjälpa till med något, uppskattas säkert av många.

Vi hoppas på din förståelse och tackar för ditt samarbete så att vi tillsammans kan göra vad vi kan för att minska smittspridningen av Corona.

Varma hälsningar
Catherina Fored
VD HSB Norra Stor-Stockholm

 


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.