Värme och Ventilation

Vi har fått in en del mejl om att det är kallt i lägenheterna och vi har därav höjt framledningstempteraturen. De flesta lägenheter ligger på eller över 21 grader,  21 grader är det vi jobbar för att alla ska ha.

Vill även passa på att påminna om att det inte är tillåtet att koppla köksfläkten direkt till ventilationen i köket.

Hälsningar,
Styrelsen


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.