VĂ€rme och Ventilation

Vi har fÄtt in en del mejl om att det Àr kallt i lÀgenheterna och vi har dÀrav höjt framledningstempteraturen. De flesta lÀgenheter ligger pÄ eller över 21 grader,  21 grader Àr det vi jobbar för att alla ska ha.

Vill Àven passa pÄ att pÄminna om att det inte Àr tillÄtet att koppla köksflÀkten direkt till ventilationen i köket.

HĂ€lsningar,
Styrelsen

close


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar frĂ„n styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av vĂ„ra nyhetsbrev behöver du bekrĂ€fta prenumerationen genom att klicka pĂ„ lĂ€nken i bekrĂ€ftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte fĂ„r nĂ„got bekrĂ€ftelsemail, titta i skrĂ€pposten!

Genom att starta prenumerationen godkÀnner du att vi behandlar dina personuppgifter.