Sopning för parkeringsplats đŸ§č

Den 13 april kommer ytorna utanför vÄr fastighet att sopas pÄ sand/grus. Till dess önskas att samtliga bilÀgare antingen sopar ut sand frÄn sina parkeringsplatser alternativt stÀller sin bil nÄgon annanstans just denna dag sÄ att sopbilen kommer Ät att ta bort allt grus.

Vid frĂ„gor eller funderingar kontakta styrelsen pĂ„ styrelsen@emaljeraren.se.

Med vÀnliga hÀlsningar,
Styrelsen, BRF Emaljeraren


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar frĂ„n styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av vĂ„ra nyhetsbrev behöver du bekrĂ€fta prenumerationen genom att klicka pĂ„ lĂ€nken i bekrĂ€ftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte fĂ„r nĂ„got bekrĂ€ftelsemail, titta i skrĂ€pposten!

Genom att starta prenumerationen godkÀnner du att vi behandlar dina personuppgifter.