OVK – start oktober

En obligatorisk ventilationskontroll kommer att börja genomföras i början av Oktober. Information om datum och tid då AirCano behöver komma in i din lägenhet aviseras per post. Vissa medlemmar har säkert redan fått information angående detta från AirCano.

Det finns ingen möjlighet att tacka nej till att kontrollen genomförs då OVK är en lagstadgad föreskrift som måste uppfyllas i varje BRF.


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.