HSB byter bank – viktig information

Vi kommer att informera om bytet i samband med aviseringen och på vår hemsida. De som har ett aktivt autogiromedgivande idag kommer inte behöva göra några förändringar. Betalar man däremot avgiften via e-faktura, via pappersavin eller med någon annan automatisk överföring än autogiro så behöver man kontrollera att betalningen görs till nytt bankgironummer 5189-7775.

https://www.hsb.se/norrastorstockholm/om-hsb/nyheter/hsb-byter-bank–viktig-information-om-arvoden-och-utbetalningarny-sida/


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.