Med anledning av inbrott i cykelförråd

Som många uppmärksammat har det någon gång helgen 20-22 maj skett ett antal inbrott i våra förråd. Vi uppmanar er som blivit av med något att polisanmäla detta. Styrelsen kommer polisanmäla skadegörelsen som skett i och med inbrotten.

Det är mycket tråkigt att det händer i vår förening och vi uppmanar oss alla att hjälpa till att förebygga att liknande brott sker i framtiden genom att ha koll på vilka som rör sig i vårt hus genom att exempelvis hälsa på folk, låsa cyklarna ordentligt och meddela era grannar när ni reser bort. Vi i styrelsen jobbar även för att byta ut dörrarna på utsidan av huset till förråden mot några mer inbrottssäkra.


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.