Med anledning av inbrott i cykelförråd

Som många uppmärksammat har det någon gång helgen 20-22 maj skett ett antal inbrott i våra förråd. Vi uppmanar er som blivit av med något att polisanmäla detta. Styrelsen kommer polisanmäla skadegörelsen som skett i och med inbrotten.

Det är mycket tråkigt att det händer i vår förening och vi uppmanar oss alla att hjälpa till att förebygga att liknande brott sker i framtiden genom att ha koll på vilka som rör sig i vårt hus genom att exempelvis hälsa på folk, låsa cyklarna ordentligt och meddela era grannar när ni reser bort. Vi i styrelsen jobbar även för att byta ut dörrarna på utsidan av huset till förråden mot några mer inbrottssäkra.

close


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.