Överblivna cyklarđŸšŽâ€â™‚ïž

Vid Ärsskiftet 21/22 mÄlade vi golven i cykelförrÄden och bad dÀrför samtliga boenden att flytta pÄ sina cyklar för att mÄlarna skulle komma Ät. De cyklar som stod kvar trots uppmaningen förflyttades till lokalen i 6A.

Styrelsen har vid upprepade tillfÀllen under föregÄende Är givit samtliga boenden möjlighet att hÀmta sina cyklar i 6A men det finns fortfarande ett 10-tal cyklar som ingen har hÀmtat & som troligtvis lÀmnats kvar av utflyttande.   

De cyklar som nu Àr kvar kommer styrelsen att göra sig av med.  Vi erbjuder innan det boenden att hÀmta cyklar som Àr kvar, i befintligt skick (vissa Àr t.ex. lÄsta och mÄste bÀras bort). 

Följande datum kan ni komma till lokalen bredvid hissen i port 6a om ni Àr intresserade av en cykel: 

  • Söndag 5 februari 19:30-20:00 
  • Söndag 12 februari 19:30-20:00 

OBS! OSA senast 3 februari 18:00 respektive 10 februari 18:00 via mejl (styrelsen@emaljeraren.se) alternativt med en lapp i styrelsens brevinkast i port 4, om ni vill komma och kika pÄ cyklarna.

Utan intresseanmÀlan kommer ingen i styrelsen att finnas pÄ plats!
Efter dessa datum kommer resterande cyklar forslas bort!


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar frĂ„n styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av vĂ„ra nyhetsbrev behöver du bekrĂ€fta prenumerationen genom att klicka pĂ„ lĂ€nken i bekrĂ€ftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte fĂ„r nĂ„got bekrĂ€ftelsemail, titta i skrĂ€pposten!

Genom att starta prenumerationen godkÀnner du att vi behandlar dina personuppgifter.