E-malj #2 (2015)

Mer om motorvärmare
Det är viktigt att man inte låter sladden hänga kvar löst utanför elstolpen, efter avslutad uppvärmning av bilen. Detta med anledning av den stora säkerhetsrisk det innebär. Ta istället med sladden i bilen vid avfärd! Vår fastighetsskötare kommer att plocka bort sådana sladdar, vilka då måste hämtas i vaktmästeriet.

Motioner – extra påminnelse
Glöm inte, att de som vill skriva en motion inför föreningens årsstämma i maj, måste lämna in denna senast den 28 februari.

Styrelsen


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.