E-malj #11 (2015)

Även om…
… sommaren ser ut att just ha börjat, är de flesta av oss tillbaka i arbete och rutiner. I styrelsen har vi nu fått en ny ledamot, AnnMari Svensson, som vi varmt välkomnar.

Emaljerarens ordförande, Per-Erik Pers, kommer på försök att vara tillgänglig för boende med goda idéer och, för föreningen, intressanta uppslag en vecka innan varje styrelsemöte. Var och en med sådana tankar, är välkommen att bolla dem med Per-Erik. Första tillfället blir måndagen den 31 augusti kl 19 – 20 i fritidslokalen, Emaljvägen 10.

Grillning
Styrelsen har beslutat att inte tillåta grillning på kolgrill på balkongerna. På baksidan har vi ju nu två utmärkta grillar, som kan användas av alla boende. Ett nytt blad med denna information, kommer så småningom att bytas ut/fogas till informationspärmen.

Vi vill passa på att påminna om…
… sista dagen för hämtning av de nya nycklarna – den 26 augusti, samt att märka era förråd innan den 1 september.

Styrelsen