E-malj #11 (2015)

Även om…
… sommaren ser ut att just ha börjat, är de flesta av oss tillbaka i arbete och rutiner. I styrelsen har vi nu fått en ny ledamot, AnnMari Svensson, som vi varmt välkomnar.

Emaljerarens ordförande, Per-Erik Pers, kommer på försök att vara tillgänglig för boende med goda idéer och, för föreningen, intressanta uppslag en vecka innan varje styrelsemöte. Var och en med sådana tankar, är välkommen att bolla dem med Per-Erik. Första tillfället blir måndagen den 31 augusti kl 19 – 20 i fritidslokalen, Emaljvägen 10.

Grillning
Styrelsen har beslutat att inte tillåta grillning på kolgrill på balkongerna. På baksidan har vi ju nu två utmärkta grillar, som kan användas av alla boende. Ett nytt blad med denna information, kommer så småningom att bytas ut/fogas till informationspärmen.

Vi vill passa på att påminna om…
… sista dagen för hämtning av de nya nycklarna – den 26 augusti, samt att märka era förråd innan den 1 september.

Styrelsen


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.