Information från styrelsen angående din parkeringsplats

Järfälla kommun har kontaktat styrelsen och informerat oss om att platserna framför port 18 inte tillhör föreningen utan står på kommunens mark. Detta är ny information för oss i styrelsen men innebär att alla som hyr parkering framför port 18 måste flytta sina bilar senast 1 december.
Eftersom detta kommer innebära att föreningen har färre platser att hyra ut så ber vi alla som eventuellt hyr en plats men inte använder den att överväga att säga upp avtalet så att de som behöver plats får tillgång till en.
Hälsningar,
Styrelsen


Registrera dig för att ta del av information och uppdateringar från styrelsen. 👋

✅ För att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev behöver du bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet som skickas direkt till din e-post efter att du startat prenumerationen.

❌ Om du inte får något bekräftelsemail, titta i skräpposten!

Genom att starta prenumerationen godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.